Love is not blind

By: Syuhada Ishak

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 29-Sep-2009 07:19 Email | Share | | Bookmark
Salam Aidilfitri

Rendang Daging
Gulai Ayam
puteri-puteri Hj Ishak
View all 6 photos...
Salam Aidilfitri Maaf Zahir Batin kepada semua yang mengenali ummi & keluarga.

Antara makanan yang terjerang kat dapur.......




Time nak balik raya kat Perak sempat lg la b'posing.....




Saturday, 22-Aug-2009 00:12 Email | Share | | Bookmark
Kuih Raya - Tart Sepit

 
 
 
View all 4 photos...
salam,

kepada semua sekiranya ingin membuat tempahan kuih raya bolehlah emel di ummimady@yahoo.com/ummimady@gmail.com. Penghantaran di sekitar lembah klang dan seremban sahaja. Tarikh tutup tempahan adalah 10 September 2009. Harap Maklum.

* Buatan Tradisional, Dijamin sedap sekali rase pasti nak lagi.





Wednesday, 22-Jul-2009 13:39 Email | Share | | Bookmark
Island Red Cafe Members

 
Salam,

kepada sesiapa yang berminat untuk menjadi members 'Island Red Cafe' bolehlah hubungi saya di ummimady@yahoo.com atau sms di talian:012-9155489

sila layari website Island Red Cafe http://www.irc2u.com/ untuk maklumat lanjut



Monday, 6-Apr-2009 08:18 Email | Share | | Bookmark
~Penat~

 
hari sabtu yang memenatkan....alahaiiii madihah semakin besar semakin banyak karenah dan ragam yg die buat....kalau diturutkan rasa hati mahu hilang pertimbangan ummi dibuatnya nasib baik TUHAN tu maha kaya dikurniakan manusia dengan hati, perasaan dan akal so jd manusia bolehlah berfikir sewaras-warasnya...abi x de pergi KPKT ada keje so tinggallah ummi n madihah kat rumah hari sabtu lah mcm2 yg ummi nak buat nak mengemas, basuh kain, vacum carpet, susn atur apa yang patut, belai pokok bunga ...semua benda nak buat kalau ari sabtu nak basuh itu nak basuh ini...nak lap itu nak lap ini...nak masak lagi macam2 nak dibuat... madihah pulak time tu lah die nak sibuk buat itu buat ini tahap kemuncak kemarahan ummi....biler madihah pegi mandikan bear(yg die panggil zahin) die kat dalam bilik air tetiba jer bawak keluar abis basah kuyup dengan air menitik2 cukup sabar ummi dibuatnya..... apa lagi ummi pun berleter x berenti... macam2 yg dicakap (madihah x kesian ker dgn ummi) last2 biler pk balik kesian plk ye lah budak2 semua nyer nak buat tp masa tu ummi dah letih yelah lepas satu2 madihah buat...mula2 main peti ais kejap buka kejap tutup ok lah lg...lepas tu main air ok lagi...main cabinet ok lagi...mcm2 main sampai ummi dah x sabar lg aaaa masa tu kene lah marah....sian madihah kan... ummi x sengaja sayang bukannyer ummi ade niat pun nak marah madihah...cuma ummi minta pada TUHAN berikan aku kesabaran yg tinggi sebab ummi tahu madihah anak yg cergas...yg aktif....yang pintar....yang comel.... cuma harapan ummi moga madihah biler besar nnti jd anak yg solehah dan yang pintar yer....aminnn....

p/s: abi anak abang memang g*n**$ tp abi cakap anak die cergas....



Monday, 16-Mar-2009 04:59 Email | Share | | Bookmark
~Diulit Mimpi Indah~

 
 
 
pesanan ummi sebelum madihah lena.....

1. Baca Inna Anzalna = 3x , Alam Nashrah = 3x tiup kat dada
2. Madihah jadi anak yang solehah yer
3. Anak yang mendengar kata
4. Anak yang taat, yang cerdik, yang pintar
5. Jadi Hafizah yer
6. Semoga jadi anak yang cemerlang dunia & akhirat
7. Jadi anak yang berguna kepada agama, bangsa & negara......
8. Madihah lah kebanggaan ummi n abi....




nie masa knduri anak k'wan - madihah & zahin....... buat acik shah jgn jeles nyer time nie zahin kepunyaan madihah


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net